Paversti virusą gėriu

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kaip susidoroti su didėjančiu nerimu dėl laukiamų viruso pasekmių – likti be darbo, be pragyvenimo šaltinio? Kaip tai susieti su dvasiniu suartėjimu?
Atsakymas: Aš manau, kad nebus problemų, nes tai ne vieno žmogaus reikalas, o daugelio milijonų ar net milijardų pasaulyje. Todėl nėra prasmės jaudintis.
Bus imtasi įvairių priemonių, kad tiek daug žmonių nenukentėtų. Milijardai negali nukentėti, kaip tai buvo karo, maro ar visuotinio bado metu. Iš esmės, tai nėra didžiausia žmonijos problema. Kiek koronavirusas atėmė žmonių gyvybių? Skaičius labai mažas. Taigi, mes su juo susitvarkysime.
Bet turime suprasti, kad tokios būsenos rodo mūsų vienas nuo kito nutolimą. Jei mes artėsime vienas prie kito, tai paversime šį virusą gėriu. Jis atliks savo darbą. Užuot naikindamas tarpusavio vienybę, jis padarys mūsų ryšius produktyvesnius, minkštesnius, teisingesnius, žmogiškus.
#263305

Iš 2020 m. kovo 22 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Po pandemijos

Išėjimas iš karantino, I dalis

Ko mus moko koronavirusas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>