Ar pavojingas žmonijai ledynų tirpimas?

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Mokslininkai sako, kad ledynų tirpimas mums gali būti mirtinas.
JAV ir Kinijos mokslininkai vyko į Tibetą tyrinėti ten esančio seniausio ledyno ir jame rado dvidešimt aštuonis skirtingų užšalusių virusų tipus. Bet jei staiga prasidėtų ledyno tirpimas, jie atgytų.
Ir štai dabar koronaviruso fone kilo baisi panika. Senoviniai virusai užšalo maždaug prieš 15 000 metų. Kaip jie paveiks žmoniją?! Teigiama, kad gali būti dar blogiau už koronavirusą!
Atsakymas. Visiškai įmanoma. Tai baisus atradimas. Gal tai kažkaip atvėsins karštagalvius, pirmiausia politikus. Juk viskas priklauso nuo jų.
Klausimas. Kaip politikai susiję su virusais?
Atsakymas. Susiję tuo, kad padeda aklimatizuoti Žemę, atšilimą ir visa kita. Lai skiria milijardus šiam reikalui. Bet gal jie vis dėlto mane išgirs ir nešvaistys milijardų „Žemei“, o švies gyventojus, skatins juos vienytis.
Klausimas. Kaip švietimas susijęs su virusais?
Atsakymas. Pagal gamtos planą mes jau turime suartėti. Jei nepradėsime rimtai tarpusavyje jungtis, sudarydami vieną žmoniją, tada, be abejo, mūsų laukia didžiulės problemos!
Ir tai ne tik ledynų tirpimas. Mes pažeidžiame integralią Žemės rutulio ir visos supančios erdvės ekologiją. Mes ardome Saulės sistemos ekologiją! Mes nesuprantame, bet tai yra uždaros sistemos, darančios įtaką viena kitai.
Pirmiausia mes, Saulė, Mėnulis. Tai artimos (nors mums atrodo, kad tolimos) ir tarpusavyje susijusios sistemos, tad pasekmės gali būti nenuspėjamos, be to, labai staigios. Turime apie visa tai pagalvoti.
Bet tam mums reikia kitokių politikų ir kitokių lyderių, kitokio Žemės valdymo. Pažiūrėkite, apie ką jie galvoja! Tik apie tai, kaip išversti vienas kitą iš jo vietos, paviešpatauti metus ar dvejus, ir dėl to yra pasirengę paaukoti visą Žemės gyventojų gerovę. Neįsivaizduoju, kaip tai aprašyti, kad paliestų žmonių širdis. Bet jei žmonija panorėtų, atkurtų tvarką.
Klausimas. Kodėl ji to nenori?
Atsakymas. Nes nenori suvokti. Ji užsimerkia. Bet galbūt dabartiniai smūgiai… Ir jie nuolat augs. Tai būtina.
O jei šiam virusui suras priešnuodį, bus dar blogiau. Kuo daugiau priešnuodžių – tuo blogiau.
Klausimas. Bet jūs neprieštaraujate priešnuodžio paieškoms?
Atsakymas. Ne, neprieštarauju, manau, kad tai kvaila. Nes tuo nieko nepadarysi. Tiesiog visą laiką einame tuo pačiu klaidų ir kritimų keliu. Bet ne tai reikia daryti. Reikia atskleisti neteisingo požiūrio į save, į gamtą, į žmones šaltinį, ir tada viskas susitvarkys.
Komentaras. Žmonija ieško priemonių sustabdyti ledynų tirpimą ir pan.
Atsakymas. O kam?! Tai netinkamos priemonės, mechaninės! Tuose pačiuose lygmenyse niekas nesprendžiama! Visada reikia pakilti į aukštesnį lygį. Kaip sakė Einšteinas: „Norite ką nors ištaisyti? Turite pašokti aukščiau stalo, kad ant jo užšoktumėt.”
Klausimas. Taip, bet kaip jiems tai suprasti?
Atsakymas. Tegul klausosi kabalistų. Mes kalbame absoliučiai protingai, pagrįstai, iš patirties, stengiamės viską paaiškinti.
Komentaras. Jie nesupras to, kas žmoniją suartina…
Atsakymas. Tai stipriausia gamtos jėga. Todėl, kad taip žmogiškajame lygmenyje išreiškiame ir siekiame padaryti gamtą kuo integralesnę. Tuomet ji susibalansuoja visuose kituose lygmenyse.
Juk kokia yra problemos priežastis? Ta, kad viskas išeina iš pusiausvyros. Ir jei žmonės savo lygmenyje pradės kurti šią pusiausvyrą (o mes jau seniai nebe pusiausvyroje, tai aišku iš mūsų santykių), tada visos kitos gamtos dalys automatiškai susibalansuos.
Klausimas. O kas atsitiks? Virusai, kurie atsirado, kad sėtų mirtį, leis išgyventi?
Atsakymas. Žinoma! Viskas bus subalansuota. Jie veiks taip, kaip reikia. Gamtoje nėra nieko blogo. Būtent mes savo lygmenyje pažeidžiame gamtos jėgų sąveikos harmoniją, ir todėl tokia forma ji pasireiškia žemesniuose lygmenyse.
Vulkanai, uraganai, virusai – tai gamtos reiškiniai, tačiau jie jau ima reikštis biologinių reiškinių lygmenyje. O po to jie atsiras ir žmogaus lygmenyje. Žmonija staiga ims nebesuprasti, ką daro, kur egzistuoja, tarsi veikiama kokių nors narkotikų. Ir nieko žmonėms nepadarysi. Jie vaikščios kaip apkvaitę ir neaišku, ką darys, baisius dalykus. Kam nors šaus į galvą paspausti mygtuką atominėje elektrinėje…
Klausimas. Ar tai reiškia, kad problemos pakilo iki žmogaus lygmens?
Atsakymas. Žinoma. Jos pamažu kyla iš apačios, kaip vanduo kyla ir užlieja visus žmonių pastato lygius.
Klausimas. Esate tiksliųjų mokslų žmogus, tačiau jus išgirsti labai sunku. Politikai jūsų neišgirs. Tuomet į ką jūs kreipiatės?
Atsakymas. Į tautas. O į politikus aš visiškai nesikreipiu. Pakeisti galima tik žmonių suvokimą. Ne politikų, kurie užprogramuoti gamtos. Ko žmonės nori, tą politikai įgyvendina.
Reikia, kad žmonės panorėtų teisingų tikslų, ir tada politikai tai padarys. Politikai nieko negirdi! Jiems svarbiausia būti valdžioje. Išgirdę, kad žmonės to nori, jie kalbės ir darys tai, ko nori liaudis. Jiems svarbiausia – įsakinėti.
Klausimas. Ko žmonės turėtų panorėti, kad politikai staiga pasikeistų?
Atsakymas. Žmonės turėtų norėti gero tarpusavio ryšio.
Turime galvoti apie tai, ką daryti. Nes jei tai vystysis natūraliai, egoistiškai, tada, žinoma, bus blogai. Mums skubiai reikia ištaisyti prigimties kryptį, pasukti ją sutarimo, abipusio susivienijimo link. Ir tada viskas susibalansuos.
Neturime kur pasislėpti nuo virusų ir kitų mikroorganizmų. Tai biologiniai organizmai. Visa tai turime tobulinti. Jei pasuksime į gerąją pusę, jie mums nepadarys jokios žalos. Priešingai, jie kartu su mumis dalyvaus kitame – civilizacijos vystymesi.
Komentaras. Gyvenimo link.
Atsakymas. Žinoma. Taigi viskas priklauso nuo žmogaus.
#263914

Iš 2020 m. vasario 3 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu”

Daugiau šia tema skaitykite:

Koronavirusas – gamtos bumerangas

Geriausi vaistai nuo koronaviruso

Už ką gamta mus baudžia koronavirusu?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>