Neprarasti šio gyvenimo rato

Dvasinis darbas, Mokytojas ir mokinys

каббалист Михаэль ЛайтманPateik Šviesai tinkamą norą ir ji įsilies į jį. Apie tai sakoma: „Karvė labiau nori penėti, nei veršiukas žįsti“. Imk kiek nori Šviesos, jei esi pasirengęs gauti malonumą duodamas. Tačiau neįstengiame to suprasti ir dėl to kabala yra slaptas mokslas – patys slepiame jį savyje.
Tačiau svarbiausia būti šiame kelyje ir suprasti, ko reikia saugotis, kad iš jo neišeitum. Visąlaik apsunkinama širdis, kaskart vis labiau, nes be to neįmanoma priartėti prie išėjimo iš „Egipto“ ir įeiti į „Izraelio žemę“. Visi šie etapai būtinai turi realizuotis mumyse, ir jeigu pabėgi, tai pralaimi šį gyvenimo ratą.
Matome tūkstančius žmonių, kurie išėjo ir neteko savo šanso realizuoti šį gyvenimo ratą. Mokytojas negali sustabdyti žmogaus, nes griežtai draudžiama perduoti dvasinius pojūčius iš mokytojo mokiniui. Juk tai atimtų iš mokinio daugybę vidinių apibrėžimų, kuriuos jis privalo pamažu įgyti šiame kelyje mokydamasis, per grupę, draugus.
#223623

Iš 2018 m. kovo 16 rytinės pamokos pagal Rabaš straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Išėjimas iš Egipto kartu su visu pasauliu

Su Kūrėju nepasiginčysi

Didžiulė Kūrėjo malonė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>