Žiniasklaida – didžiausia grėsmė 2020 metais

Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманManau, kad pati didžiausia mūsų problema – žiniasklaida.
Tai didžiulė jėga visame pasaulyje! Jie nori ne pateikti informaciją, o komanduoti žmonių dvasiai ir mintims per tai, kaip tai pateikia.
Klausimas: Kitaip tariant, jiems kas nors už tai moka?
Atsakymas: Kas moka, tas ir užsako, tai suprantama.
Klausimas: Manote, kad ši sistema papirkta?
Atsakymas: Visiškai parsidavusi sistema.
Klausimas: Kodekso nėra?
Atsakymas: Koks gali būti kodeksas, jeigu jie gali ištepti purvu bet kurį teisėją, bet kurį advokatą. Gali paimti bet kokį žmogų ir taip išjuodinti jį žiniasklaidoje, kad net jeigu jis nesiekia būti išrinktas, jo jau nepriims į atsakingą darbą. Eisi dirbti gatvėje, valyti šaligatvius.
Tai žiniasklaidos ryšys su didžiuliais turtais ir valdžia. Ir visi šie trys veiksniai valdo tautą taip, kaip nusprendžia tarpusavyje. Beje, situacijoje, kurioje dabar yra pasaulis, tai itin pavojinga.
Klausimas: Manote, kad 2020 m. jų poveikis paaštrės?
Atsakymas: Taip, žinoma.
Klausimas: Nesumažės?
Atsakymas: Ne! Kaip jis gali sumažėti? Mūsų egoizmas auga. Ir problema ta, kad nors jis ir auga bei jaučia didžiulę savo tuštumą, tačiau kad kaip nors užpildytų šią tuštumą, jie turi sugalvoti vis daugiau ekscesų.
#259081

Iš 2019 m. gruodžio 30 d. TV laidos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Evoliucijos siurprizai, II dalis

Kas yra blogio įsisąmoninimas?

Žiniasklaida – dėžutė su dvigubu dugnu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>