Ar hipnozė gali pakeisti visuomenės vertybes?

Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Ar manote, jog teisinga pasitelkti įvairias žmogaus sąmonės manipuliacijas, pvz., hipnozę, siekiant pakeisti visuomenės vertybes?
Atsakymas: Ne, tai visiškai nepadės, nes visuomenė taip nepasikeis. Ją galima užhipnotizuoti, bet pakeisti niekaip nepavyks.
Tai vyksta tik veikiant išorinei gamtos jėgai, kai itin aiškiai, tikslingai siekiame pakeisti visuomenės vertybes, žinodami savo dabartinę ir būsimą būsenas.
Išorinės gamtos jėgos nėra mumyse. Tai tiesiog meilės ir gėrio jėga, kuri laiko visą gamtą ir ją vysto. Juk viskas išsivystė iš negyvos materijos, iš kurios vėliau atsirado, augalija, gyvūnija ir galiausiai – žmogus.
Suteikianti gyvastį jėga nuolatos vysto materiją per keturias stadijas. Ji egzistuoja gamtoje, bet ne mumyse. O mes turime pažadinti ją sau ir mėginti nuolatos pataisyti save, kad pasinaudotume ja geriausiu būdu.
Egoistinė materija negali egzistuoti pati sau, joje vis tiek turi būti kokia nors altruizmo dalis. Matome tai iš gamtos: evoliucija – koevoliucija, gėris – blogis, pliusas – minusas.
Todėl kabalos metodika leidžia kiekvienam žmogui pamėginti pritraukti sau tą gamtos jėgą ir jai veikiant žmogaus pasaulėžiūra keičiasi.
#268229

Iš 2020 m. gegužės 7 d. TV laidos „Postkoronaviruso epocha“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>