Kaip neišklysti iš savo kelio?

Dvasinis darbas, Koronavirusas, Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Į ką turime dabar atkreipti dėmesį per pandemiją? Kokią informaciją turime atsirinkti?
Atsakymas: Bendra, integrali, aukštesnioji jėga nori, kad žmonija taptų panaši į ją, kad ji taip pat taptų integralia, tarpusavyje susijusia, priklausoma. Tokia būsena gali būti pasiekiama geruoju arba prievartiniu keliu.
Tikėkimės, kad mes eisime pirmyn geruoju keliu, nors iki šiol ėjome ne visai sėkmingai. Mūsų egoizmas trukdo mums susijungti į bendrą integralią priklausomybę, todėl ir kenčiame: atsiranda įvairūs virusai ir problemos. Jei nesieksime integralumo, tai ateityje mums paruošta užtektinai daug visokių problemų.
Klausimas: Ką daryti, jei mus valdo, ir kaip išgirsti save? Kaip neišklysti iš savo asmeninio kelio?
Atsakymas: Tam reikia tyrinėti ir save, ir kabalos mokslą. Tyrinėdami save, jūs tyrinėjate jėgas, kurios jus veikia, ir pradedate suprasti, koks turi būti teisingas tarpusavio ir išorinės jėgos junginys.
Visatoje egzistuoja dvi jėgos: jūsų – egoistinė ir išorinė – altruistinė. Tarp jūsų ir altruistinės jėgos yra visa žmonija. Ir jūs tiriate, kaip palyginti save su žmonija, kad būtumėte kuo arčiau aukštesnės jėgos ir taptume panašūs į ją.
#267596

Iš 2020 m. gegužės 24 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Nevalia „užmigti“ ir „nubusti“ Ištaisymo pabaigoje

Keisdamas save, keiti pasaulį

Kilti šviesos greičiu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>