Tereikia panorėti

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Nejau galiu ką nors pakeisti savyje, nejau esu sau šeimininkas? Ką daryti, kad pasiektume tikrų pokyčių?
Atsakymas: Jei panorėsi – įstengsi tai atlikti. Tam egzistuoja savęs kaip egoisto taisymosi metodika, ir ši metodika dėstoma mūsų kursuose. Užsukite į archyvą mūsų svetainėje ir pamatysite viską, kas apie tai pasakyta. Rinkitės, ko panorėję, skaitykite, domėkitės, raskite sau draugus, grupę ir pirmyn.
Klausimas: Noriu integralių ryšių, bet suprantu, kad esu egoistas. Ką įstengsiu atlikti vienas?
Atsakymas: Jūs visi egoistai! Kai susibursite draugėn ir mokysitės, kaip padėti vieni kitiems taip, kad tarpusavyje papildytumėte vieni kitus, išvysite, kaip ir jūs, ir gamta taps romi, rami, geranoriška. Visa tai labai greitai išsitaisys, tereikia šiek tiek paklausyti ir panorėti.
#266544

Iš 2020 m. gegužės 10 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Ateities kartai

Nori pakeisti pasaulį – pakeisk save

Pasaulis dar nepasirengęs

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>