Kiekvienas turi savo galimybes

Gyvenimo prasmė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kabaloje yra keletas būdų apibrėžti gyvenimo prasmę, jo tikslą. Pirma, savianalizė, kai žmogus nori sužinoti, kas vyksta su juo ir su supančiu pasauliu. Antra, aplinka, kuri aptaria tuos klausimus ir žmogus iš jų mokosi. Trečia, būdas pritraukti dėstytojus. Kitaip tariant, galima rasti mokytoją, išminčių, kuris pasakys tau, kokia gyvenimo prasmė. Žinoma, tau teks juo patikėti ir sekti paskui jį. O gal dar yra koks nors metodas?
Atsakymas: Per savo gyvenimą gyvenau skirtingose Žemės vietose: Baltarusijoje, Rusijoje, Lietuvoje, Izraelyje. Aplankiau įvairius gamtos kampelius nuo Kinijos ir Japonijos iki Europos, Šiaurė ir Pietų Amerikos, kur susitikau su savo mokiniais. Kiekvienoje šalyje sava prieiga, sava istorija, savos galimybės.
Aš užsiimu tuo, kad atskleidžiu žmogui instrumentus, kaip pasiekti gyvenimo prasmę. Pasitelkęs tuos instrumentus žmogus toliau mėgina pakilti į jį sukūrusios ir jį valdančios jėgos lygmenį, kad įstengtų įsisąmoninti, kam jis sukurtas, kaip yra valdomas ir kaip jis gali palaikyti ryšį su ta jėga.

#272425

Iš 2020 m liepos 2 d. TV laidos „Vadovavimo įgūdžiai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kokia gyvenimo prasmė

Gyvenimo prasmė I d.

Pakilti į lygmenį „Žmogus“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>