21-ojo amžiaus moteris, 3 d.

Krizė, globalizacija, Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманDvasinis karas už pasaulį
Tik moterys susivienydamos gali pakeisti situaciją pasaulyje ir įvesti jame tvarką. Bet, deja, jos dar nepakankamai aktyviai reiškiasi. Kiekvienoje šalyje yra įstatymų, leidžiančių moterims reikalauti galimybės vadovauti, kad teisingai organizuotų gyvenimą šalyje.
Įprastai moterys kovoja už savo teises, už lygiateisiškumą, ir tai panašu į šeimyninius kivirčus virtuvėje. Aš kalbu apie dvasinį karą. Moteris turi suprasti, kad tai dabar yra svarbiausia, ir jai reikia įpareigoti visą pasaulį, kaip motina įpareigoja savo vaikus mokytis, tvarkytis, eiti į mokyklą, praustis. Tokį moters vaidmenį turime matyti – kaip žmonijos motinos.
Visas pasaulis laukia, kad moteris pradės teisingai atlikti savo vaidmenį ir įpareigos visus suprasti dvasinį pasaulio tikslą. Jei mes jungiamės tarpusavyje teisinga forma, tai suteikiame Aukštesniajai šviesai, aukštesniajai gamtos jėgai įeiti į mus ir pradėti su mumis dirbti. Tame ir slypi moters motinos vaidmuo.
Vadinasi, kova turi vykti ne už moterų teises, o už jų galimybę daryti įtaką visuomenei. Moterims trūksta žinių, vienybės, organizuotumo. Jei jos nori judėti pirmyn, tai turės daug mokytis ir teisingai vienytis, sužinoti apie savo misiją ir su pakankama išmintimi bei jausmu įgyvendinti savo paskirtį. Kito kelio nėra, kaip su vaiku, kuris nenori mokytis.
Moteriai nelengva tai padaryti, juk istorijos eigoje ji priprato likti šešėlyje. Padės tik teisingas švietimas. Reikia pradėti nuo nedidelių vaidmenų, o iš jų jau išsivystys rimta organizacija.
Moteris privalo žinoti programą ir kūrinio tikslą, etapus, kuriais mes vystomės, kaip jie yra pasiekiami. Be to, moterys, kurios šiandien pradeda mokytis, ruošia save tapti visuomenės ir žmonijos lyderėmis.
Jūs, moterys, turite suvokti, kad vykdote ypatingą misiją ir privalote su kiekviena diena būti vis atkaklesnės ir pasiruošusios padaryti viską, kad išgelbėtumėte žmoniją nuo tų nelengvų išbandymų, kurie laukia, jei teisingai neįgyvendinsime šio ypatingo etapo. Aš įsitikinęs, kad jūs galite tai padaryti ir pasiruošęs padėti, kuo tik galėsiu. Linkiu jums sėkmės!

#267672

Iš 2020 m. birželio 30 d. programos „Moterys naujajame pasaulyje“

Daugiau šia tema skaitykite:

21-ojo amžiaus moteris

Ateina moters epocha

Be moters nėra vystymosi

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>