Nenaudingos klasės gyvenimo prasmė

Naujasis internetas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Logiška manyti, kad virtualios bendruomenės padės žmonėms bendrauti realiame gyvenime. Bet išeina priešingai. Kodėl?
Atsakymas: Nes žmones valdo egoizmas. Čia nieko nepadarysi. Kol jo neištaisysime, mums kenks bet kokie mūsų komunikacijos metodai ir formos.
Klausimas: Kai kurie futurologai mano, kad kompiuteriniai žaidimai taps nenaudingos klasės gyvenimo prasme. Taip jie vadina netekusius darbo žmones. O jų gali būti milijardai. Jiems suteiks bazines pajamas, duos žaidimų, kad nešėltų. Ar manote, kad toks scenarijus galimas?
Atsakymas: Deja, taip. Bet tai ne galutinė, o tarpinė, žmonijos raidos forma. Iš tikrųjų taip gali būti.
Klausimas: Šiandien žmogus kasdien palaiko ryšį su tiek žmonių, kiek anksčiau sutikdavo per visą gyvenimą. Ką mums suteikia tokia galimybė? Kaip tinkamai išnaudoti šį reiškinį asmeniniam augimui?
Atsakymas: Manau, kad dabar šis reiškinys slopina asmeninį augimą, paprastas žmogus neturi jokių galimybių atitrūkti ir augti.

#274792

Iš 2020 m. spalio 7 d. TV laidos „Komunikacijos įgūdžiai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Gyvenimo prasmė – čia ir dabar

Vidinė krizės prasmė

Kur ieškoti gyvenimo prasmės?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>