Ką gi reikia taisyti?

Egoizmo vystymasis

Klausimas: Mane itin sujaudino ta vieta, kur kalbate, kad „Pats laikas dirba tam, kad būtų atskleista tikra kabala ir visi pasiektų išsitaisymą bei taiką“. Taigi prašau atsakyti – kieno išsitaisymą? Žmogaus? Ką reikia ištaisyti? Negi egzistavimas – tai ne pasaulio ir žmogaus vystymasis? Negi tai gali būti klaidinga?
Atsakymas: Ištaisyti reikia žmogų. Iki Kūrėjo savybių lygio. Jei tai vyksta natūraliu vystymosi keliu, – jis vadinasi kančių keliu, yra ilgas ir labai skausmingas. Kol žmogus iš savo gyvenimo patirties suvoks, kad egoizmas – jo esmė, blogis ir reikia iš jo išeiti, kol pats atskleis Aukščiausiosios Šviesos pritraukimo metodiką, – tai tamsos kelias.
Siūloma metodika, padedanti greitai suprasti mūsų prigimties blogį – jaučiant aukštesniąją prigimtį kaip gerą, amžiną. T. y. kai kenčiama ne dėl kankinančiai blogo gyvenimo, bet dėl to, kad matai vis geresnį, – nuo gėrio iki gėrio greitai ir patogiai. Rinkitės!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>