Tik šviesa mus ištaisys

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Kada gi man pavyks išprašyti Aukštesniąją šviesą mane ištaisyti?
Atsakymas: Kada aš pasieksiu tokią būseną, kai pajusiu, kad kažko nekęsdamas iš tikro nekenčiu savęs ir kenkiu sau savo mintimis. Vien tik savo požiūriu į kitus! Be to, aš ne tik nenorėsiu, kad kitiems būtų blogai, nes tai blogai veikia mane, bet aš imsiu jausti, kad mano blogos, egoistinės mintys apie kitus, tuojau pat sugrįžta man.
Vėliau aš pajusiu, kad kitas ir aš – tai viena ir tas pat. Ir aš negaliu galvoti apie jį blogai, nes tai tolygu tam, jei galvočiau blogai apie save. Tačiau, tuo pačiu metu, aš negalėsiu nustoti galvoti apie jį blogai. Čia mes ir susidursime su Aukštesnės šviesos būtinybe, kuri mus ištaisys.

Klausimas (iš angliško dienoraščio): Aš nekenčiu sėkmingų žmonių ir jaučiuosi ramiai ir gerai, kai kitiems blogai. Aš nekenčiu viso pasaulio ir visos žmonijos. Ką man daryti?
Atsakymas: O jūs ir negalite būti kitoks. Visi tokie, tik jų blogis jiems dar neatsiskleidė. Juk yra pasakyta: „Aš sukūriau egoizmą ir daviau kabalą jo ištaisymui, nes jos šviesa ištaiso (gražina pas Kūrėją)“. – Taip kad PIRMYN!

Klausimas (iš angliško dienoraščio): Kaip susitvarkyti su neapykanta ir pavydu, kuriuos aš jaučiu kitiems žmonėms grupėje?
Atsakymas: Jūs su tuo nesusitvarkysite niekada. Tik Aukštesnioji šviesa, pasireiškianti mokantis kabalos, jus ištaisys.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>