Priemonė egoizmui gydyti

Egoizmo vystymasis, Kabala ir religija, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Ar gali būti, kad egoizmas auga ir evoliucionuoja, ir jei anksčiau bent IŠ DALIES jį numalšinti užteko tikėjimo, kurį nieko neaiškindamos skleidė įvairios religijos, dabar žmonėms reikalinga VIRŠ-religija, pretenduojanti į paties tiksliausio ir įdomiausio mokslo – KABALOS vaidmenį. Taigi galbūt nėra jokio VISIŠKO išsitaisymo, o kabala dabar natūraliai iškyla kaip atsvara išaugusiam egoizmui, kaip stipresnė priemonė stipresnei ligai, bet, kaip ir ankstesnės priemonės, visiškai ligos neišgydys?
Atsakymas: Visi ankstesni tikėjimai ir religijos egzistavo būtent tam, kad vystytųsi egoizmas, kol neatsiskleis visa jo esmė, ir tik po to pasirodo kabala, kaip priemonė jo ištaisymui.

Pamokos pagal straipsnį „Kabalos mokslo esmė“ (rusų k.)

Klausimas: Ar galite sudaryti mūsų planetos žemėlapį, tik padalyti jį ne pagal šalis, bet pagal egoizmo laipsnį. Tas Žemės planetos dalis, kuriose egoizmas didesnis, pažymėti raudoniau, kur mažesnis – geltoniau, ir taip iki žalios spalvos. Tai bet kuriuo atveju pelnytų daug dėmesio kabalai. Man tai pamatyti būtų įdomu net tuo atveju, jei apie kabalą nieko nežinočiau. O kai pamatyčiau, tikrai susidomėčiau, kas tai per mokslas apie egoizmą.
Atsakymas: Žiūrėti „Mokymas apie dešimt sfirot”, 16 dalis, apie pasaulio padalijimą.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>