Apie gyvenimą, tikslą ir sielą

Dvasinis darbas

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Kaip suprasti, koks tikrasis mūsų gyvenimo tikslas? Ar egzistuoja būdas sužinoti, kad žmogaus veiksmai teisingai orientuoti į tikslą, dėl kurio jis atėjo į šį pasaulį?
Atsakymas: Tai nuolatinis žmogaus darbas, trunkantis visą jo gyvenimą: išsiaiškinti tikslą – Kūrėją, davimo ir meilės savybę, vis labiau artėjant prie jos, kol ją įgysime.

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Jūsų knygas skaitau seniai ir atrodo, kad mano viduje kažkas prisipildo ir atsiranda vilties bei prisirišimo gija. Jaučiu, kad egzistuoju, kad esu, ir kai susitelkiu ties šiuo jausmu, atsiranda tam tikra ramybė bei prisipildymas. Ar šis būties pajautimas – mano asmeninis ego, ar universalus, bendras?
Atsakymas: Tai jūsų asmeninio visos kūrinijos suvokimo pasireiškimas.

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Kokiam Adam Rišon organui priklauso mano siela?
Atsakymas: Tai tik jūs pats galite suvokti atskleisdamas Kūrėją, nes šis atskleidimas vyksta bendroje sieloje apskritai ir jūsų sieloje asmeniškai.

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Apie kokio pobūdžio ryšį kalbate, kai sakote „reikalingas ryšys tarp žmonių“?
Atsakymas: Apie sąmoningą supratimą, kad būtina palaikyti gerus visų su visais santykius, kaip ir įpareigoja mūsų susietumas, priklausant vienam mechanizmui.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>