Užtenka klaidžioti užmerktomis akimis

Krizė, globalizacija

Klausimas: Kaip žmonėms įžvelgti ryšį tarp kilusios krizės ir to, kad sprendimas yra kabaloje? Dar daug nelaimių gali įvykti, kol jie tai supras.
Atsakymas: Mes pasistengsime sutrumpinti jų kelią. Viskas priklauso nuo mūsų, ne veltui Baal Sulamas rašo, kad kabalos platinimas masėms vadinamas „Mesijo ragu“. Atsiskleidžiant norams žmonija praeis viską, kas tik įmanoma, ieškos tūkstančių kelių, neatmetant ir nacistinių rėžimų bei karų, kad surastų atsakymą. Kol kas žmonės nori pridengti krizę, tarsi jos ir nebūtų. Žmogus kaip mažas vaikas užmerkia akis: „Aš nematau baisybių, vadinasi, jų nėra“. Tai mūsų pirma natūrali reakcija.
Kančios didės, pramonės ir bankų vystymasis dar labiau sustings. Iki to laiko turime kuo plačiau išplatinti kabalos mokslą, kad žmonija nepasuktų keliu, kuris nuo pat pradžių veda į prarają – ir tik po to į tikslą.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>