Perregimas pasaulis

Kabala, Realybės suvokimas

Klausimas: Kai žmonės išgirsta, kad studijuoju kabalą, klausia: „Ką tau tai duoda?“ Aiškinu, kad suvokiu gyvenimo prasmę, pajuntu jo skonį. „Ką reiškia gyvenimo prasmė?“ – žmogus nori išgirsti trumpą atsakymą. Ką turėčiau jam atsakyti?
Atsakymas: Dėl to, kad studijuoju kabalą, pasaulis man tampa perregimas. Per jį matau veikiančias jėgas, sistemą, kuri verčia mūsų pasaulį veikti. Kabalos studijos man leidžia matyti mūsų pasaulį nuo krašto iki krašto, nuo pradžios iki jo pabaigos.
Suvokiu savo gyvenimo prasmę ir apskritai gyvenimą, matau jame save nuo savo sielos ištakų bendroje visų sielų jungtyje iki pabaigos, kurią turiu pasiekti. Ir visa tai nesibaigiančiame amžiname procese, kurį matau padedamas kabalos mokslo – jis man atskleidžia gamtą, Kūrėją. Aš atveriu, suvokiu ir valdau visų pasaulių prigimtį.
Pasakyk žmogui, kad jis gali sužinoti, kaip geriausiai išnaudoti gyvenimą, kaip kiekvieną minutę gauti maksimalią naudą! – Ir tai tiesa.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>