Be operacijos išgydyti neįmanoma

Krizė, globalizacija, Sveikata

Klausimas: Jei kas nors norėtų pasitikrinti, ar gyvena pagal normaliam gyvenimui būtiną principą, – nuo ko jis turėtų pradėti?
Atsakymas: Nuo mokymosi. Nieko nėra svarbiau už mokymąsi, nes jis padeda pajusti Šviesą, grąžinančią į pradžių pradžią, padeda per santykius su artimu, visuomene ir Kūrėju pažinti save. Tuo pačiu žmogus išsitaiso.
Nors šis poveikis  mums visiškai nesuvokiamas. Tau bloga – sėskis mokytis. Neveltui parašyta: „Kiekvienai ligai  – savas vaistas“. Juk jei visos problemos kyla dėl krizės, žlugimo, bendros sielos sudužimo, dėl to, kad mes nusiritome iš tarpusavio meilės į neapykantą, – tai ir  taisyti šias problemas reikia jų šaknyse, ten, kur tai įvyko.
Bendra siela,  buvusi Begalybėje, sudužo į daugybę egoizmu atskirtų dalelių – sielų. Mes šioje  būsenoje ir egzistuojame,  būtent  sielų sudužimą, o ne Begalybės pasaulį, mes jaučiame kaip mūsų realybę. Susivieniję,  ištaisę sudužimą, vėl grįšime į amžiną ir tobulą Begalybės pasaulį.
Galbūt jūs klausiate apie laikinas priemones? Sakysim, žmogus dėl stiprių skausmų pateko į ligoninę, ir jam padėti gali tik operacija. Gydytojai laikinai gali paskirti  nuskausminamuosius ar raminamuosius preparatus, bet tai nebus tikrasis gydymas.
Jei ligonis to prašo, reikia jam padėti. Bet duodant raminamuosius būtina  paaiškinti visą situaciją: kad yra žmogaus vystymosi Programa, kuri jį valdo, egzistuoja gyvenimo tikslas – pasiekti amžiną ir tobulą būseną. Visos jo būsenos, visas likimas nulemtas iš vieno Šaltinio. Tik tas Šaltinis ir gali išgydyti.
Jei žmogus sugeba suvokti, kad nėra atsitiktinumų, kad viskas nulemta, kad likimas geras, nors kol kas ir tenka kartu su visais ištverti įvairiausius smūgius, – tai nuramina. Tai vaistai nuo skausmo. Be to, mokantis  prasideda ir pats gydymasis – savo likimo valdymas geresnės ateities link.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>