Pabusti iš sapno naujame pasaulyje

Krizė, globalizacija, Viena siela

Kančios stumia žmogų į aukštesnį matavimą, skatina pabusti iš šio liguisto, iškreipto sapno, kur jis jaučiasi egzistuojantis suskirstytoje į dalis tikrovėje.
Žmogus žvelgia atgal ir supranta, jog darydamas bloga kitiems, jis tik kenkė pats sau. O kad jis būtų žinojęs! Dabar jis jau žino.
Žmogus žiūri atgal ir mato, jog tos tikrovės dalys, kurios atrodė jam svetimos, ir jis galvojo tik apie tai, kaip jas išnaudoti, iš tiesų yra jam artimos ir svarbesnės negu ta dalis, kurią jis laikė savimi.
Dabar jis mato, kad ta dalis, kurią jis suvokė kaip savąjį „aš“, iš tiesų visai nesvarbi. Juk troškimo jėga, atsiskleidžianti išorinėse dalyse, daug kartų didesnė, ir dabar šios dalys tampa jam pačios svarbiausios.
Jis mato, kokia apgaulė visa tai buvo – jis tiesiog talžė pats save, kenkė pats sau tuo, jog nekentė ir siekė išnaudoti visus jį supančius! Kokia skaudi klaida tai buvo…
Šie atradimai padeda žmogui judėti pirmyn, kol pasieks visišką harmoniją su visu, atsiskleidžiančiu priešais jį pasauliu, kurį žmogus tapatina su pačiu savimi.
Sužinojęs, jog priklauso visam šiam pasauliui, o visas pasaulis priklauso jam, tuo pačiu atskleidžia Aukštesniąją jėgą, užpildančią visą šią erdvę.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Laikas išsiristi iš kiaušinio į laisvę“

„Visa žmonija – tai mano sielos kūnas“

„Žaisliukas žmonijai“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>