Kaip gauti jėgų, kurių neturiu?

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Kaip išreikšti meilę draugams, jei dar nesu dvasiniame pasaulyje?
Atsakymas: Reikia parodyti visiems, kaip jautriai viską priimi, kaip nuosekliai sieki dvasingumo, nori dalyvauti darbe, platinime, esi pasiruošęs susijungti su draugais ir juos mylėti – kiek savęs įdedi.
Turi atvirai visiems rodyti pavyzdį – tai pažadins kitus. Pažiūrėkite, kaip šiame pasaulyje elgiamės su savo vaikais – visą laiką jiems rodome pavyzdį, žadindami juos veikti. Jei norime, kad mažylis mums nusišypsotų, – šypsomės jam.
Taip pat reikia elgtis ir su draugu. Jei ką nors jam darau, tai kitą akimirką mane įkvepia jo reakcija.
Net jei apsimetinėjau, kad esu įkvėptas dvasingumo, tas apsimestinis įkvėpimas jį uždegė ir jis ėmė busti. O tada jo įkvėpimas mane pabudina iš tikrųjų.
Pradėjau nuo apgavystės – bet dėl jos iš tikrųjų buvau įkvėptas! Tam ir kuriu savo aplinką, kad priimčiau jos norą kaip įstatymą.
Visą laiką įtakoju aplinką, rodydamas meilę draugams, tikslo svarbą,  pasiruošimą būti prieš juos nuolankus – už tai gaunu iš jų visa tai, kas padeda atskleisti Kūrėją. Ir gaunu tiek kartų daugiau, kiek draugų grupėje.
Iš grupės gaunu ištaisytas jėgas, kurių pats neturiu!

Iš 2010-05-23 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį „Apie meilę draugams“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>