Noras, kad nusidėjėliai atgailautų, o ne mirtų

Dvasinis darbas

Klausimas: Turiu problemą, kurios negaliu išspręsti jau daugelį metų, niekas nepadeda, ir tai trukdo man pasiekti laidavimą. Kada šios problemos nebeliks? Galbūt aš kažką ne taip suprantu?
Atsakymas: Nereikia prašyti, kad problemų nebeliktų, reikia prašyti, kad galėtum pakilti virš jų ir rūpintis tik dvasiniais dalykais – kad virš visų rūpesčių būtų sukurtas ketinimų ekranas. Tada ir pasirodys, kad visi rūpesčiai buvo skirti būtent tam.
Egzistuoja daugybė nemalonių išorinių sąlygų, tačiau augdami suprantame, kad jos mums tik į naudą, kitaip pridarytume kvailysčių.
Kadangi mumyse yra baimė, gėda, pavydas – tai išlaiko mus ypatingo santykio su pasauliu rėmuose. Su jų pagalba mes judame pirmyn. Tai suteikia mums pusiausvyrą.
Visi blogi ir geri reiškiniai mūsų gyvenime yra reikalingi, nes subalansuoja mus. Todėl aš net nebandau aiškintis, kas man į gera, o kas į bloga, aš tik prašau, kad būčiau virš viso to, kad pajusčiau ryšį aukštesne pakopa.

Klausimas: Kaip žinoti, kas nutiks aukštesnėje pakopoje, jei jos dar nepasiekiau?
Atsakymas: Todėl tai ir vadinama tikėjimu virš žinojimo. Aš ketinu susisieti su aukštesniąja pakopa, ir nenoriu nieko žinoti. Man svarbu tik gauti jėgų pajusti ryšį su ja, o ne – bus ar nebus problemų.
Kai virš noro gauti sukursi norą duoti – pajusi pripildymą.

Iš 2010 m. spalio 11 d. pamokos pagal straipsnį „Meilė Kūrėjui ir kūriniams”

Daugiau šia tema skaitykite:

Neprašykite „nusidėjėlių“ mirties…

Šis darbas žmogui!

Nebūna žemiškų problemų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>