Kaip sunaikinti pasaulį

Krizė, globalizacija, Krizės sprendimas

Pranešimas: Buvęs Kolorado valstijos gubernatorius R. Lammas yra sakęs, kad sunaikinti Ameriką – visai nesunku. Tai paprasta: tiesiog padarykite Ameriką daugiakultūre šalimi.
Istorija įrodė, kad nė viena tauta nepajėgi išgyventi streso ir konfliktų, kuriuos sukelia dviejų ar daugiau konkuruojančių kalbų ir kultūrų antagonizmas.
Skatinkite imigrantus laikytis savo kultūros papročių, suteikite dvigubą pilietybę, šlovinkite įvairovę, pabrėžkite skirtumus, o ne panašumus – ir jūs nesunkiai sukurstysite neapykantą ir naikinimą.
Komentaras: Tik kabala kalba apie vieningą žmoniją, ji aiškiai pasisako už visų žmonių suvienijimą į vieną tautą su viena kultūra ir yra prieš visokiausius skirtumus.  Nors mums tai gali atrodyti paradoksalu, būtent čia slypi mūsų išsigelbėjimas. Panaikinti viską, kas skiria žmones ir daro iš mūsų planetos Babelio bokštą! Kitaip sunaikinsite patį  pasaulį.

Daugiau šia tema skaitykite:

Babilono palikimas

Mūsų laukia tobulas gyvenimas!

Kodėl man bloga, jei viską turiu?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>