Moteriška jėga ir vyriškas silpnumas

Vyras ir moteris

Klausimas: Ką daryti, jei vyrai bijo stiprių moterų, bėga nuo atsakomybės ir iniciatyvos?
Atsakymas: Mes patys prie to atvedėme. Nė viena moteris nenori būti stipri, būti gera specialiste, kad sėkmingai dirbtų ir viena augintų vaikus.
Moteris iš prigimties linkusi kūrenti namų židinį. Ji nori vaikų, nori, kad viskas atitiktų gamtą. Bet jei vyras nevykdo jam priklausančių įsipareigojimų, moterys šiandien iš nevilties turi veikti savo jėgomis. Garbė ir pagyrimas joms už tai.
Galiausiai matome, kad jos labiau savarankiškos ir geriau įsikuria mūsų pasaulyje. Be to, jos turi prigimtinę ištvermę, pranašesnę nei vyrų, jos turi galią ir dvasines jėgas – galų gale, jos juk arčiau gamtos.
O vyras tiesiog lakioja padebesiais. Jis tarsi didelis vaikas, suradęs sau specialybę kompiuterių arba technologijos srityje, kuris lepinasi tarp savo žaislų lygiai taip, kaip vaikystėje. Čia jis randa malonumą. Juk šiuolaikinė visuomenė toleruoja panašius žaidimus: birža, darbas, draugai po darbo – taip gyvenimas ir praeina. Na, o jeigu vyrui reikalingas palaikymas, jis grįžta pas mamą.
Deja, kuo toliau, tuo labiau šis reiškinys plinta, virsdamas norma, madinga tendencija.

Iš 2010 m. kovo 7 d. pokalbio apie moterį

Daugiau šia tema skaitykite:

Moteris

Vyras ir moteris: būti ar nebūti kartu?

Be moters nėra vystymosi

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>