Laiptai, vedantys į savąją gelmę

Dvasinis darbas

Klausimas: Kodėl, kad ir kiek besistengčiau, negaliu susijungti su Kūrėju, nors kiekvieną akimirką Jis man teikia galimybę Jį atskleisti?
Atsakymas: Nesvarbu, pasieki atskleidimą ar nepasieki, kiekvieną akimirką tave asmeniškai veikia Aukštesnysis Valdymas. Savyje reikia ieškoti to, ko Jis nori, kodėl davė šią būseną, ką turėčiau padaryti?
Po tokių ieškojimų, galimas daiktas, sugebėsiu atskleisti, ko Jis iš manęs reikalauja, o gal ir ne. Gali būti, kad Jis tyčia mane šitaip supainiojo, kad būtų man reikalingas, kad atsivertų tai, ko Jis geidžia. Vis dėlto, turėtų būti kažkoks „virvės galas“, kurio galėčiau įsitverti.
Pasakyta: „Visa, ko tik geidi – tik neišeik!“ Tai yra, padaryk viską, kad nepamestum jungties, kurioje kiekvieną akimirką gali laikytis Kūrėjo.
Kiekvieną akimirką ieškau, kaip rasti Jį, besislepiantį kažkur ten – mano viduje. Todėl tai vadinama vidiniu mokslu – „vidine Toros dalimi”. Juk neturiu ko ieškoti išorėje – tiktai savo viduje.
Kūrėjas yra žmogaus viduje, mūsų norų viduje. Įprastai mes vaizduojame, jog kylame kažkokiais laiptais erdvėje, tačiau tai paprasčiausiai parodo, kad pereiname į aukštesnes, dvasingesnes būsenas – didesnį davimą. Bet, iš esmės, visas mūsų ieškojimas – vidinis.

Iš pamokos pagal Rabašo laišką, 2011 m. gegužės 31 d.

Daugiau šia tema skaitykite:

Jausmų pasikeitimas

Sunkumai – pagalba iš aukščiau

Ką reiškia „eiti Kūrėjo keliu“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>