Harmonija, kurią kuriame mes patys

Ekonomika ir pinigai

Klausimas: Ką turime pranešti žmonėms, aiškindami apie protingą ekonomiką?
Atsakymas: Mes turime jiems pateikti labai įdomią statistiką: kiek išteklių žmonija turi eikvoti, kaip ekonomiškai naudoti žemės ir žmonių resursus, energiją ir t. t. Taigi mes išdėstome žmonėms harmonijos su gamta kursą aiškindami, kad turime neimti iš jos nieko nereikalingo – kaip daro gyvūnai.
Juk mes ir esame gyvūnai įprastame savo gyvenime. Tai kodėl gi turime iš gamtos imti daugiau? Gyvūnas išsikasa sau urvą, apsirūpina produktais, instinktyviai veda palikuonis, rūpinasi jais, ką nors užmuša, valgo – bet ne daugiau negu reikia. Taip pat turime veikti ir mes.
Viskas turi funkcionuoti tiktai išlaikant harmoniją su gamta. Be to, iš mūsų pusės – tai sąmoninga, mūsų pasiekta harmonija, skirtingai nuo negyvosios, augalinės ir gyvūninės gamtos, kur harmonija yra palaikoma instinktyviai. Mes patys ją kuriame.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasitikėjimo trūkumas

Ateities spindulys nūdienos tamsoje

Pusiausvyros ekonomika

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>