Moterų noro galia

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Europos kongresas. 3-ioji pamoka

Klausimas: Aš visą gyvenimą ieškojau ryšio su Kūrėju. Ir dabar jį jaučiu: suprantu, kad Kūrėjas siunčia man didžiulius trukdžius. Vyksta vidinis dialogas su Kūrėju. Man reikia suprasti, ko Jis iš manęs nori. Kaip tai suprasti, kaip Jį pajausti?
Atsakymas: Viskas, kas susiję su vienintelės Aukštesniosios jėgos, Kūrėjo, atskleidimu, priklauso ir moterims. Tik moterys neturi galimybės pačios sukurti detektoriaus, jutiklio, Kūrėjo jutimo organo.
Net ir vyrai negalės sukurti šio detektoriaus, jeigu moterys jų nepalaikys. Mes dirbame kartu. Tik moterys aplink vyrus turi sukurti sąlygas: stumti, įtikinti, padėti, tarpininkauti visur, kur tik galima. Bet svarbiausia – moters noras. Jūsų noras turi daryti poveikį vyrams. Kaip žmona, kuri išveja vyrą iš namų: tegul eina dirbti ir atneša užmokestį – šeima turi egzistuoti.
Be šito vyrai skirtų dėmesį tik „žaisliukams“, žaistų visą gyvenimą. Būtent dėl moters noro pasaulis vystosi mūsų ir dvasiniame pasaulyje.
Moteris geriausiai atsiskleidžia platinime. Jeigu ji platina – tai jos funkcija – ji gimdo, ji plečia. Čia ji dirba daug geriau nei vyras. Aš manau, kad tokia jos realizacija pati tiksliausia ir teisingiausia.
Be to, ji turi palaikyti vyriškąją grupę, rūpintis ja kaip motina vaikais, kad jie nesibartų ir nesimuštų, viską sutvarkyti ir nuraminti. Tarp moterų taip pat turi būti santarvė. Jeigu moterys gerai, teisingai sutars, vyrai viduje negalės bartis. Pabandykite.
Vyrai visada jaučia moteryje šiek tiek motinos, tai lieka jiems per visą gyvenimą. Jeigu jūs, moterys, sukursite tokias sklandžias, geras aplinkybes, vyrai pajaus, kad šiose aplinkybėse jie turi tvarkytis kitaip. Jeigu jūs padėsite jiems suartėti, jūsų noras prisidės prie šito, kitaip sakant, pastūmės juos dvasiškai. Įsivaizduojate, kokį darbą jūs darote ir ką juo iššaukiate!

Iš 2012 m. kovo 24 d. Europos kongreso trečiosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Moteris – tai noras

Į tobulumą – harmonijoje su gamta

Pasaulio vienybė – harmonijoje tarp vyro ir moters

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>