Teisinga grupė

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Kaip arba kame pasireiškia, atsiskleidžia davimo savybė grupėje: mintyse, veiksmuose, bendrame darbe, pojūčiuose? Ar galėtumėte nusakyti pojūčius žmogaus, esančio ištaisytoje grupėje, kurioje yra atsiskleidusi davimo savybė?
Atsakymas: Grupė yra teisingos būsenos, jeigu ji kiekvieną akimirką atranda savyje jėgų išsitiesinti davimo savybės link. T. y. grupėje visada vyksta nuopuoliai, pakilimai, skirtingiems žmonėms skirtingu metu, tačiau visada yra galimybė įsikibti į ką nors iš draugų, ištraukti save, ir tokiu būdu du trys iš jų jau ištraukia kitus.
Jūsų valtis sudužo? Tačiau šioje pusiau suirusioje valtyje liko vienas žmogus, ir jis išgelbsti visus kitus. Tai vadinama teisinga grupe.
Jeigu jūs taip veikiate, tai aiškiai artėjate tikslo link, ir tuomet jums viskas bus gerai.

Iš 2012 m. rugpjūčio 17 d. Charkovo kongreso 3-iosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Tu nepatikėsi, kokia tai grupė

Vienijimasis it sugniaužtas kumštis

Draugavo du draugai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>