Naujajai kartai – naujoviškas darbas

Krizė, globalizacija

Pranešimas. Krizė privertė darbdavius gerokai pasikeisti. Jie nereikalauja iš darbuotojų, kad šie, kaip priklauso, sėdėtų 8 valandas biure, o yra pasiruošę mokėti už atliktą darbą, be to, nesvarbu, kur ir kada jis bus atliktas.
Netipinės užimtumo formos naudingos ir darbdaviams, ir darbuotojams. Gyventojai gauna galimybę suderinti darbą su individualiais poreikiais, šeimyninėmis pareigomis: vaikų, senelių priežiūra, noru įgyti išsilavinimą, drauge – ir darbo patirties, išsaugoti užimtumą ir pan.
Komentaras. Ateityje, įsitvirtinant sąmoningam požiūriui į darbą, daugumą darbų žmonės atliks namuose, taip įgydami daugiau laiko vidiniam tobulėjimui, bendravimui grupėse. Juk laikas, skirtas visiškam išsitaisymui, trumpėja, jo liko visai nedaug – iki 6000 metų pabaigos beliko 6000 – 5733 = 227 metai!

Daugiau šia tema skaitykite:

Nauja streso rūšis − nuobodulys darbe

Bedarbystė – nauja Europos jaunimo ideologija

Laikas keisti stereotipus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>