Dvasiniai skiepai

Dvasinis darbas, Egoizmo vystymasis, Grupė, Platinimas

Mūsų dvasinis darbas pagal kabalos metodiką panašus į medicininius skiepus nuo ligos, kai sveikam žmogui „įleidžiama“ truputį ligos – organizmas gamina antikūnus ir tada gali atsilaikyti prieš pačią ligą.
Taip ir mes skiepijame savo norą nuo egoizmo – atskleidžiame jo blogį iš anksto, iki blogiui visiškai pasireiškiant. Tai vyksta dirbant grupėje, pritraukiant ištaisančią Šviesą, kurioje  palaipsniui kaip blogį išryškiname savo egoistines savybes. Ir žmogus jau nebeina nuo egoizmo prie sveikatos, davimo savybės ir meilės artimui kančių (isurim) keliu, o iš anksto apribodamas savo egoizmą, dirbdamas prieš jį grupėje, veikiant supančiai Šviesai (OM) jis eina prie tikslo, prie panašumo į Kūrėją, t. y. prie Kūrėjo atskleidimo savyje trumpuoju išsitaisymo keliu (achišena), persirgdamas liga nežymiai jai pasireiškiant, savanoriškai.
Žmonija privalo suvokti, kad prigimtinis mūsų egoizmas yra liga. Gamta parodo egoizmo ydingumą mums patiems jį patiriant. Reikia ilgalaikių kančių, kad atpažintume ligą ir jos gydymo metodą.
Kabala siūlo užuot ėjus šiuo ilgu ir blogu keliu pasirinkti trumpą ir gerą išsitaisymo kelią. Bet tada mums jau iš anksto, dar ankstyvose egoizmo vystymosi stadijose, reikia suvokti jį kaip blogį, nuo kurio privalome išsilaisvinti – suprasti vakcinacijos būtinybę, t. y. pasiryžti persirgti egoizmu lengva forma ir daugiau niekada nesirgti, tapti sveikiems, kurti naują gyvenimą.
Metodikos platinimo esmė – palaipsniui aiškinti žmonėms, kad jų bėdų priežastis yra egoistinė prigimtis, o ją išgydyti galima paprastu „skiepų“ metodu.

Daugiau šia tema skaitykite:

Išskirtiniai egoistai

Progresyvi egoizmo forma

Egoizmas finišuoja

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>