Genetinis žmonijos žemėlapis, 3 d.

Auklėjimas, vaikai, Kūnas ir siela

Dvasinė DNR
Klausimas. Ar dvasinė DNR taip pat, kaip ir materialioji, daro įtaką mūsų gyvenimui?
Atsakymas. Jei dvasinė DNR pasireiškia žmogui viename iš įsikūnijimų, tai ji tikrai paveikia jo likimą. Žmogus ima realizuoti šį dvasinį geną. Juk tas noras, kurį jis dabar atskleidė: siekis dvasinio pasaulio, naujo tikslo, esančio virš šio materialaus gyvenimo, – žinoma, viską keičia.
Klausimas. Iš genetikos žinome, kad įgimtos savybės, įrašytos DNR, nulemia, kas išsivystys iš vaiko. Ar be to žmoguje yra dar kokie nors genai?
Atsakymas. Taip, yra ir dvasinė DNR. Tai dvasinis genas, „rešimo“, informacinis užtaisas, esantis kiekviename žmoguje, tiksliau – jo nore, ir apsprendžiantis, kokia forma šis noras išsivystys.
Klausimas. Ar ši informacija įsirašo žmoguje jau jam gimstant?
Atsakymas. Netgi anksčiau. Juk jei sėklos lašas ima vystytis, vadinasi, buvo dvasinė informacija, lėmusi šį vystymąsi. Būtent ji suveda moterį ir vyrą, sužadina jų norą turėti kūdikį arba išprovokuoja neplanuotą nėštumą.
Yra dvasinė sistema, nulemianti kiekvieno joje esančio noro vystymąsi. Visi norai tarpusavyje sujungti į vieną tinklą, kuris turi pasiekti numatytą būseną, vadinamą „galutiniu išsitaisymu“. Šį tinklą sudaro daugybė visų pasaulio žmonių norų.
Jis nuolat vystosi ir sprendžia, kas konkrečiu metu nutiks kiekvienam atskiram norui: ar paliks jį neįkūnytą šiame pasaulyje, ar įkūnys žmogaus – vyro arba moters pavidalu ir kokią formą suteiks.
Vadinasi, mūsų materialaus gyvenimo pobūdį šioje žemėje nulemia dvasinė sistema, vedama būtinybės pasiekti tobulą galutinį išsitaisymą.
Bus tęsinys…

Iš 2016 m. liepos 12 d. 744-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Genetinis žmonijos žemėlapis, 1 d.

Genetinis žmonijos žemėlapis, 2 d.

Svarbiausia – nepamesti siūlo galo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>