Dvasinis genas

Kūnas ir siela, Viena siela

Klausimas. Dvasinis DNR valdo mane, lemia, kokios bus mano savybės ir siekiai, kokie norai pabus manyje kitą akimirką. O kas valdo dvasinį DNR?
Atsakymas. Valdo bendra sistema, kurioje egzistuoja visi dvasiniai DNR, kurioje yra vystymosi pradžia ir jos pabaiga. Vystymosi pradžioje visi esame sudužę, tai vadinama Adomo nuodėme. O vystymosi pabaiga vadinama šios sistemos išsitaisymo pabaiga. Mes esame procese, kuriame ši sistema vystosi nuo pradžios iki pabaigos.
Klausimas. Kokiu būdu dvasinė sistema mus valdo? Kaip dvasinis DNR valdo materialiuosius genus?
Atsakymas. Valdymas vyksta per Begalybės pasaulio sistemą. Mes negalime jos suvokti, nes ji yra aukščiau mūsų proto, aukščiau visko, ką galime įsivaizduoti. To neįmanoma paaiškinti, reikia pačiam atskleisti. Juk mūsų pasaulyje paprastas žmogus negali suvokti net kvantinės fizikos, kuri kabalistams atrodo tokia paprasta. Visos problemos, susijusios su mikro- ir makropasauliais, nesuvokiamos šio pasaulio žmogui. Todėl negaliu paaiškinti, kokia forma dvasinis užtaisas materializuojasi ir nustato viską, kas jame yra.
Kad suvoktume šį ryšį, turime būti iš karto dviejuose pasauliuose. Tada matysime, kaip dvasinis užtaisas veikia kiekvienoje materialioje dalelėje ir kaip ją valdo.
Taigi, apibendrinkime. Dvasinis DNR – tai informacinis įrašas (rešimo) iš Adomo Rišono sistemos, kuris yra kiekviename. Materialusis DNR – tai biologinis genas, ypatinga biologinė forma, padedanti žmogui įgyvendinti jo dvasinį DNR.
Kabalos mokslas moko mus, kaip pasiekti ryšį tarp materialaus ir dvasinio pasaulio: tikėjimo aukščiau žinojimo, principo, kad nieko nėra išskyrus Kūrėją, kuris yra geras ir kuria gėrį. Mes išpildome visas šias sąlygas, norėdami pakilti aukščiau savojo egoizmo ir įsijungti į kitus, ir visa tai tik dėl to, kad įgytume savybių, kuriomis pajausime ryšį – tiltą tarp dviejų pasaulių.

Iš 2016 m. liepos 12 d. 745-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Genetinis žmonijos žemėlapis, 1 d.

Genetinis žmonijos žemėlapis, 2 d.

Grįžti į Adomo pavidalą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>