Kaip rinktis likimą III d.?

Gyvenimo prasmė, Valios laisvė

Klausimas. Nejaugi visas mano gyvenimas užprogramuotas, ir toje programoje aprašyta kiekviena gyvenimo akimirka?
Atsakymas. O kaip gali nutikti kas nors netikėto? Gamtoje nėra atsitiktinumų, tiesiog mes suprantame vos vieną nuošimtį to, kas vyksta. Tad išvydę kokį nors įvykį gamtos sistemoje mes it maži vaikai šaukiame: „pats nukrito, pats sudužo!“
Tačiau iš tiesų gamtoje veikia tikslūs dėsningumai, ir viskas užrašyta iki menkiausių detalių. Tik iš naivumo galima manyti, kad kažkas vyksta atsitiktinai. Iš kur tai kyla, jei ne iš jėgų pusiausvyros?
Kiekvienas įvykis sukomanduotas jėgų ir yra tam tikros jų sąveikos rezultatas. Stebuklų nebūna. Niekas nevyksta šiaip sau, be priežasties, gamtoje viskas suplanuota iš anksto.
Klausimas. Kam tada mes gyvename? Kam žmogui duotas gyvenimas, jeigu joje viskas jau iš anksto nulemta iki paskutinės detalės?
Atsakymas. O kam milijonai žuvų gyvena jūroje? Kam egzistuoja daugybė rūšių gyvūnų gamtoje? Žmonėms gyvenimas duotas tam, kad išsivystytų ir pasiektų tokią būseną, kai jie patys įsijungs į tą programą ir galės atlikti teisingus pokyčius, kurių iš jų laukia programa.
Programa nori atvesti žmones į tokį lygmenį, kur jie galės ją suprasti ir tapti aktyvūs, teigiami jos elementai. Kabala padeda tai atlikti. Ir tuomet žmogus pradeda suprasti programą, įsijungia į ją ir veikia aukščiau savo prigimties, aukščiau jame vykdomos programos.
Studijuodamas kabalą ir realizuodamas jos metodiką grupėje, žmogus gauna jėgų, leidžiančių jam pakeisti programą, pakilti virš savo „aklos lemties“, užprogramuotos iš anksto nuo pradžių iki galo ir imti ją valdyti. Jis tampa svarbus šios programos komponentas ir taip veikia savo paties ir visų šio pasaulio gyventojų likimą.
Klausimas. Kodėl žmogus negali iš karto valdyti savo likimo, o pirmiau turi gyventi automatiškai?
Atsakymas. Iš pradžių žmogus gyvena kaip visi gyvūnai: leidžia dienas ganydamiesi po pievelę. Ir staiga kažkuriuo gyvenimo metu jis pabunda, pakelia galvą ir sako: „Ne, nenoriu gyventi įsikniaubęs į lovį!“
Noriu žinoti, iš kur ateina mane valdanti jėga! Noriu susipažinti su ja ir pats valdyti savo likimą! Man neužtenka paprastos gyvūninės būties. Juk žolė ir mano kūnas – tai gyvūninis lygmuo. O aš noriu išsivystyti taip, kad sąmoningai įsijungčiau į programą. Yra gyvenimo programa ir aš noriu tapti jos savarankiškas elementas“.
Bus tęsinys.

Iš 2017 m. liepos 25 d. TV laidos “Naujasis gyvenimas” Nr. 886

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip rinktis likimą I d.?

Kaip rinktis likimą II d.?

Kaip išvengti likimo smūgių?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>