Ar galima visus padaryti laimingais?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Iš kur kabalistas žino, kad yra visuotinis gėris? Tai kvepia komunizmu ir noru visus padaryti laimingais be jų noro.
Atsakymas. Ne, taip negali būti. Negalima žmogaus padaryti laimingo, jei jis pats to nenori.
Egzistuoja aukštesnioji gausa, kurios šaltinis – Kūrėjas. O mes turime vystyti savo teisingus norus, kad būtume užpildyti. Todėl kabala vadinama „mokslu gauti“.
Dvasiniame pasaulyje nėra prievartos. Turime patys norėti, paprašyti, įtikinti save ir savo draugus, kad būtent gavimas dėl davimo yra tobulas, nes jis begalinis, neribotas.
Gaudamas tam, kad perduočiau kitiems, tampu laidininku, kaip vamzdis, per kurį teka užpildymas. Bet, kadangi viskas pereina pro mane, tai viskas mano, ir visa tai perduodamas toliau tiek pat atlaisvinu vietos naujam gavimui.
#233809

Iš 2018 m. gegužės 13 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kam ir ką duoda kabalistas?

Kur yra dvasinis pasaulis?

Kabalos mokslas: begalinio malonumo patentas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>