Ant aukštesniojo pasaulio prieangio

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kodėl iki šiol jūsų mokiniai nepasiekė dvasinio pasaulio, juk dauguma mokosi po 10, 15 ir 20 metų?
Atsakymas. Jie praktiškai stovi prie įėjimo į dvasinį pasaulį. Dabar toks laikotarpis, kai turime jį suvokti. Tai artimiausios ateities užduotis.
Tačiau tai ypatingas procesas, juk turime visiškai prilygti tai būsenai, kurią pasieksime. Kita būsena visuomet ruošiama ant ankstesniosios, kad jau suprastum, su kokiais instrumentais į ją įeini, ką turi daryti, kaip prisitaikyti prie jos, ir kaip pritaikyti ją prie savęs.
Kai atsiskleidžia aukštesnysis pasaulis, negali staiga atsidurti kažkur, ko negali teisingai suvokti. To tiesiog nepamatysi, neapibrėši. Tau reikia paruošti savo savybes, kad aiškiai suprastum, kaip reaguoti į skirtingas pokyčius savo mintyse, noruose, pojūčiuose, kurie tampa visiškai nauji.
Tu tarsi patenki į tam tikrą tarpžvaigždinę erdvę, kurioje egzistuoja visai kiti dėsniai, ir turi juos žinoti.
Klausimas. Ar yra koks nors ryšys tarp dvasinio proceso suvokimo ilgumo ir žmonių kiekio?
Atsakymas. Taip. Žmonių kiekiu galima sutrumpinti laiką.
#235895

Iš 2018 m. birželio 24 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Sąlygos dvasiniam pasauliui pasiekti

Nuo egoizmo iki meilės – vienas žingsnis į viršų

Machsomas – psichologinis barjeras

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>