Turtuoliai verkia

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманKomentaras. Pasaulio turtingiausieji, kurių suskaičiuojama apie 500, skursta. 2018 m. jie prarado 511 milijardų dolerių.
Atsakymas. Jie turi suprasti, ar gali trukdyti žmonių pažangai. Kuo daugiau pateiki žmonėms naujų žaislų ryšiui, jų užpildymui, visokios informacijos ir viso kito, tuo išrankesni, nepakantesni jie tampa.
Jų jau nebedomina įprastas „Facebook“. Jie jau nebegali žiūrėti reklamų. Žmonės taip persisotino tuo, kad net vaikams to nebeįbruksi.
Kitaip tariant, viskas, iš ko turtuoliai pelnėsi pastaruosius 20 metų, dabar vis mažiau veikia. Nepaisant visų patobulinimų, tai nustoja veikti. Mobilieji telefonai ir kita – visa tai atkrenta. Egoistinio prisipildymo laikotarpis pats save supūdys.
Žmogus vis dėlto vystosi. Todėl aš matau, kad ateis laikas, be to, labai greitai, kai ir tie doleriai, kuriuos jie sukaupė, neturės jokios vertės, ir galimybės užsidirbti nebebus.
Manau, kad žmonės apskritai sieks paprastumo. Jiems norėsis sėdėti ant žolytės, truputi išgerti, užkąsti, klausytis normalios muzikos ir paukščių čiulbėjimo, bėgiojančių aplinkui vaikų juoko. Jiems norėsis kažko labai artimo, širdžiai malonaus, neužimti savo galvos, smegenų, sielos, jausmų kažkuo dirbtinu.
Aš tikiuosi, kad taip ir bus.
#240175

Iš 2018 m. gruodžio 25 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Nelygybės veiksnys

Skųskitės tam, kas jus sukūrė

Ekonomikos forumas Davose 2018

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>