Kabalistinė kūryba

Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip žiūrite į kabalistinio meno kūrimą, ypač tapybą? Kokia jūsų nuomonė, jei bus sukurti mokomieji filmukai vaikams, ir kokius juos matote?
Atsakymas. Kabala tik pradeda atsiskleisti. Ji jūsų laukia. Iš mūsų gavote dvasinius pojūčius ir imate toliau vystyti kabalą, atskleidžiate ją žmonėms skirtingais aspektais, galėsite papasakoti, parodyti, leisti pajausti, ką mums atneša dvasinio pasaulio suvokimas.
Pradėsite kurti ir vaikams, ir suaugusiems įvairiausias priemones, vadovėlius, užduotis, kurie juos vystys, artins prie aukštesniojo pasaulio pajautimo bei teisingos žmonių tarpusavio būsenos.
Manau, kad čia vietos yra visoms meno rūšims. Net piešimui, ko kabaloje niekada nebuvo. Taps įmanoma kažkaip perteikti jausmus, ypač vaikams.
Studijuojant kabalą stenkitės mėginti, kaip pasitelkę savo meno sritį galėtumėte ką nors perduoti kitiems, kad jie šiek tiek daugiau suprastų, kokią žinią jiems neša kabala. Pagalvokite apie tai.
#248748

Iš 2019 m. kovo 10 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>