Už kiekvieno draugo matyti Kūrėją

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip apsisaugoti nuo nusilpimo dėl negatyvių žodžių ir emocijų, kuriuos neretai gaunu per kitus studijuojančius kabalą žmones?
Atsakymas. Į tai reikia žiūrėti labai paprastai: nėra nieko kito, yra tik Kūrėjas. Jis apsivelka į visus kitus draugus, kurie tau atrodo kaip egzistuojantys ir per juos atlieka su tavimi savo pratimus.
Staiga tau atrodo, kad draugai kažką tau sako, ar kad vengia tavęs, ar kad tave žemina. Iš tiesų tai ne jie, o Kūrėjas taip elgiasi su tavimi. Todėl visuomet kreipk dėmesį į juos, tačiau turėk omenyje, kad tai gauni iš Kūrėjo.
Tad už kiekvieno draugo reikia matyti Kūrėją. Ir tuomet jiems neturėsi jokių pretenzijų, tik pretenzijas sau ar Kūrėjui.
Klausimas. Ir visa tai kyla iš Kūrėjo, kad mes eitume pirmyn?
Atsakymas. Žinoma.
Klausimas. Nejau žeminimas veda žmogų pirmyn?
Atsakymas. Visos mūsų gyvenimo akimirkos skirtos tam, kad vestų mus pirmyn. Kūrėjas nuolatos traukia mus pas save, netgi tada, kai to nejaučiate. Tik tuo Jis ir užsiima.
#251635

Iš 2019 m. birželio 23 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>