Norint pasiekti rezultatą

Dvasinis darbas, Kabalos mokymasis, Mokytojas ir mokinys

каббалист Михаэль ЛайтманKomentaras. Kažkada jūsų klausė: „Ar galime nesutikti su mokytoju ar reikia visuomet kukliai eiti paskui jį?“ Jūs atsakėte: „Ne, nereikia. Patikrinkite patys, ieškokite ir skaitykite.“ Man tai labai svarbu.
Atsakymas. Dar sykį pakartosiu, kad patariu pasirinkti mokytoją. Bet pasirinkęs, turite prilipti prie jo ir perimti viską, ką jis turi.
O jeigu mėtysitės tarp daugybės mokytojų ar mokysitės pagal kitas knygas, metodikas, tuomet jūsų galvoje bus mišrainė, ir niekuomet nepasieksite rezultato.
Tad greičiau pasirinkite, kur eisite: norite į jogą, norite dar kur nors – jūsų reikalas. Tik žmogiškai patariu: užsiimkite viena metodika. Tuomet jums bent jau kas nors pavyks. O jeigu pagal skirtingus šaltinius – nieko.
Jausitės esąs didžiulis protinguolis, tačiau niekuomet nesuvoksite aukštesniojo pasaulio.
#256270

Iš 2019 m. spalio 27 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>