Pamatyti Kūrėją

Dvasinis darbas, Kūrėjas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Esu pasirengęs patikėti, kad nėra nieko kito tik Jis, tačiau kaip pamatyti Kūrėją? Nėra jokių šansų.
Atsakymas. Kaip tai nėra? Galimybė yra. Todėl ir studijuojate kabalą, kad pamatytumėte Kūrėją.
Pamatyti – tai ne reiškia įžiūrėti akimis. Yra daug dalykų ir reiškinių pasaulyje, kurių nematome, tačiau galime pajausti. Todėl turime išvystyti savyje jausmą, kuris aukščiau mūsų materijos, ir tuomet pajausime Kūrėją.
Kūrėjas – tai laukas. Jeigu pavyzdžiui imsime magnetinį lauką, argi jį jaučiate? Ne. O jeigu turite prietaisą, kuris gali tą lauką nustatyti, tuomet jį pajausite. Lygiai taip ir su Kūrėju – tai irgi laukas, tačiau savyje jis apima absoliučiai viską!
Norėdami Jį pajausti, turite sukurti savyje ypatingą jausmą, ypatingą „prietaisą“, kuris pagautų šį lauką. Ir tuomet pamatysite, kad ta savybė, kurią vadinate „Kūrėju“, užpildo visiškai viską.
Tuo ir užsiimame. Kabala suteikia galimybę kiekvienam žmogui atskleisti Kūrėją.
#257341

Iš 2019 m. lapkričio 24 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kūrėjas – tai viskas

Tik žmogus gali pajausti Kūrėją

Kaip pažinti Kūrėją?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>