Suprasti Kūrėjo sumanymą

Dvasinis darbas, Valios laisvė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Einantis kabalos keliu žmogus dažnai susiduria su Kūrėjo jam kaišomais į ratus pagaliais. Kaip jam tinkamai elgtis, kad materialiame pasaulyje darytų tai, ką reikia, ir nenutoltų nuo dvasinio kelio?
Atsakymas. Pirmiausia reikia suprasti Kūrėjo sumanymą – atvesti žmogų į absoliučiai laisvą būseną. Tad joks spaudimas iš Kūrėjo pusės nėra nukreiptas prieš žmogų, jis tik žmogaus labui. Jei žmogus tai teisingai suvokia, tai jau randa su Kūrėju reikiamą kontaktą.
O toliau reikia tiesiog realizuoti šią praktiką. Ir jūs pamažu suprasite, kad ji paverčia jus laisvais žmonėmis, pakelia jus virš jūsų egoizmo. Ji kelia jus į davimo savybę, o šios savybės pasiekimas daro jus laisvus.
Mums atrodo, kad davimo, meilės savybė, davimas artimui, meilė artimui kažkaip pavergia, apriboja mus, verčia galvoti apie kitus, dirbti kitiems. Ne! Iš tikrųjų nėra taip. Juk taip imame gauti aukštesniąją energiją, jėgą, pojūčius, išeiname iš mūsų pasaulio. Ir todėl tai jaučiama kaip laisvė.
#256455

Iš 2019 m. lapkričio 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl davio savybę galima įgyti tik grupėje?

Pakeliui į laisvę

Būti Kūrėjo vergu – tikroji laisvė?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>