Žaisti su savo egoizmu

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Gerai suprantame neapykantos būseną. Su ja tarsi pabundi ir su ja užmiegi. Tai itin aiškiai atsiskleidžia dešimtuke.
Tačiau dešimtuke reikia nuolatos žaisti pakilimą, meilę. Kaip iš neapykantos rodyti kokius nors meilės ženklus: šypsotis, pasakyti gerą žodį? Juk tenka tai iš savęs traukti žnyplėmis. Kaip su tuo dirbti?
Atsakymas. Turite vaidinti. Tai, kad jaučiate atstūmimą, neapykantą, problemas, tai gerai viename lygmenyje. O jūs pakilkite į kitą lygmenį ir imkite elgtis taip, tarsi jus sietų meilė, geri tarpusavio ryšiai.
Įsivaizduokite, kad vaidinate teatre. Nepasiduokite savo egoizmui. Jis žaidžia su jumis, o jūs žaiskite su juo. Ir tuomet pamatysite, kaip viskas pasiseks.
#259434

Iš 2019 m. gruodžio 29 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pakilti virš egoizmo

Seminaras: savo reakcijų analizė

Kam galioja priesakas „pamilk artimą“?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>