Skiepai nuo koronaviruso

Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKoronavirusas išplito jau daugiau nei šimte šalių, ir tai rodo, kaip stipriai esame priklausomi vienas nuo kito. Mes aiškinamės, kaip šie virusai yra perduodami vienas kitam per skrydžius, fizinį kontaktą ir pan.
Bet iš tiesų jie plinta ne taip, o per mūsų mintis. Juk esame susieti į vieną lauką, ir jei aš apie tave blogai galvoju, tai savo mintimis žadinu tavo mintis, kurios tavyje sukelia visokias apraiškas ir pasekmes.
Šis reiškinys žinomas žmonėms, užsiimantiems tarptautiniu saugumu. Kabalos mokslas aiškina, kad mūsų mintys turi tiek didžiausią griaunančią galią, tiek pačią geriausią iš visų gamtos jėgų. Deja, kol kas naudojamės tik destruktyviomis mintimis.
Todėl jokios prevencinės priemonės prieš koronavirusus ir naujų vaistų išradimas mums nepadės. Jeigu ne šis, atsiras kitas virusas. Turime pagaliau suprasti, kad reikia gydyti santykius tarp žmonių. Jei mūsų santykiai ir mintys taps geri, neprasimuš joks virusas.
Negera mintis apie kitus, nesantaika, įsiskverbia į žmogaus kūną ir pasireiškia kaip liga. Tokia liga yra pačiame aukščiausiame lygmenyje, ir nuo jos mes nepajėgūs apsiginti, nes neturime galios mintims. Mes nežinome, kas ir apie ką galvoja, ir negalime kontroliuoti net savo pačių minčių.
Todėl tai yra didelė problema. Reikia žmogų mokyti, kaip valdyti savo mintis, kad jos būtų visiems linkinčios gero. Tik taip galime nugalėti visus virusus. Ir tokiam ištaisymui mums reikalingas kabalos mokslas, kito būdo nėra.
Juk egoistinė žmogaus prigimtis verčia galvoti tik apie save. Todėl norint išmokyti žmogų galvoti apie kitus, reikalingas ypatingas mokslas, unikali metodika, darbas grupėje. Atrodo taip paprasta, bet tai visiškai priešinga žmogaus prigimčiai.
Kai pradėsime save keisti, pamatysime, kad mūsų atžvilgiu keičiasi visas pasaulis. Pradėsime jausti, kad aplink mus yra ypatinga galia, vadinama „Aukštesniąja Šviesa“, kuri veikia ir tvarko visą pasaulį pačiu geriausiu būdu. Jei įeiname į šios jėgos vidų ir gyvename joje, tada mums nebaisūs jokie koronavirusai ir kitos ligos.
Ne taip seniai Tel Avive surengėme didelį tarptautinį kabalos kongresą. Kiekvieną dieną tvyrojo pavojus, kad Sveikatos apsaugos ministerija uždraus šį renginį. Juk tai didžiulis susibūrimas, daugiau nei penki tūkstančiai žmonių dideliame mieste, kurie sėdi kartu, glėbesčiuojasi, valgo prie vieno stalo, kvėpuoja tuo pačiu oru, tris dienas būna toje pačioje patalpoje. Visas oras pripildytas skirtingų virusų, bet nė vienas niekuo neužsikrėtė.
Visa tai todėl, kad savo susivienijimu mes padarėme skiepus, dezinfekciją – pačius teisingiausius ir veiksmingiausius. Tai žmonijai gali būti pavyzdžiu, kaip vienybės galia viską valo, tvarko ir viską pašventina.
Dėl to, kad norime susivienyti vienoje mintyje, siekdami vieno tikslo, sukuriame jėgos lauką, kiekvienas savo mintimis. Mintis – tai jėga. Sujungdami visas mūsų jėgas, sukuriame jėgos lauką, patį aukščiausią iš visų pasaulyje egzistuojančių laukų, fizinių arba biologinių.
Jei sukuriame šį lauką aukščiau savęs ir norime, kad jis mus sujungtų, jei norime visi susijungti su šiuo lauku ir tapti kaip vienas žmogus su viena širdimi, visi kaip draugai ir broliai, tada niekas negalės mums pakenkti.
Taip yra todėl, kad žmogaus mintis – tai pats didžiausias poveikis, kokį tik jis pajėgus padaryti. Todėl ji naikina visus virusus, esančius žemesniuose nei žmogus lygmenyse: negyvajame, augaliniame ir gyvūnininiame. Šis laukas spinduliuoja meilę ir vienybę, kurios kartu sukuria visuotinę teigiamą jėgą, naikinančią visus neigiamus veiksnius.
Todėl nėra ko bijoti. Žmogus gali išgerti nuodų, bet jei jis yra teisingame ryšyje su dvasiniu lauku, niekas negali jam pakenkti. Žmonės gali apsisaugoti tuo, kad bus pozityviai susijungę su mumis, ir tada jie nuolat gaus antivirusinę programą, kuri apsaugos juos nuo ligų. Linkiu visiems geros sveikatos!
#261164

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>