Sėkmė priklauso nuo moterų

Dvasinis darbas, Moters dvasingumas, Sveikata, Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманVienybė tarp moterų gali stipriai paveikti vyriausybes, valstybes ir apskritai visą pasaulį. Juk per koronaviruso epidemiją viskas priklauso nuo mūsų ketinimų, o ne nuo veiksmų.
Kai vyrai išeina į frontą, o moterys lieka namie užnugaryje, galvojame, kad vyrai ta jėga, kuri garantuoja pergalę kare. Tačiau iš tikrųjų nėra taip. Būtent moterys savo ketinimais nulemia karo sėkmę.
Nuo Malchut, t. y. nuo moters, nuo noro gelmės priklauso, koks bus jo ekranas ir atspindėta Šviesa. Tad nuo moters ketinimo ir nuo informacijos skleidimo moterims priklauso visa sėkmė to, kiek įstengsime užbaigti viruso epidemiją, susivienyti tarpusavyje ir galutinai ištaisyti pasaulį.
Juk ši epidemija kilo dėl to, kad esame paskutiniame žmonijos raidos etape, kuris vadinamas „paskutiniąja karta“. Tad baikime šį egoistinį vystymąsi, ankstesnįjį gyvenimą ir pereikime prie aukštesniojo egzistavimo lygmens – prie gyvenimo aukštesniajame pasaulyje.
#262864

Iš 2020 m. balandžio 4 d. pamokos moterims, „Klausimai ir atsakymai“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>