Gamtos dovana

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKomentaras. Viduje visada esame atskirti vieni nuo kitų, neatsižvelgiame vieni į kitus ir t. t. O dabar pati gamta mums tai parodo išoriškai, versdama sėdėti namuose.
Atsakymas. Gamta tarsi sako: jei negalite tinkamai susijungti vieni su kitais, tada atsitraukite, atitolkite.
Manau, kad tai didelė gamtos dovana. Įsivaizduokite, jei investavome 80% savo pastangų, kad gniuždytume gamtą, darytume tik blogiau žmogui, visuomenei, valstybėms, nuolat ginkluodamiesi, naikindami gamtos išteklius ir pan., tai šiuo metu jau jaučiame teigiamas pasekmes to, kad žmogus tiesiog sėdi namuose.
Komentaras. Beje, apie tai nesusimąsčiau, bet man atrodo, kad kariniai konfliktai beveik visur liovėsi. Neturiu tikslių duomenų, bet manau, kad taip yra.
Atsakymas. O kam gi kovoti? Įsivaizduokite, kad dabar okupuotumėte kitą šalį, ką darytumėte? Visa tai tik žaislai, skirti šiek tiek sušildyti žmogaus egoizmą.
#262921

Iš 2020 m. kovo 19 d. TV laidos ,,Koronavirusas keičia tikrovę”

Daugiau šia tema skaitykite:

Į senąjį pasaulį negrįšime

Mintys apie koronavirusą

Koronavirusas keičia tikrovę I d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>