Koronavirusas – žmonijos valymas

Ateities visuomenė, Egoizmo vystymasis, Koronavirusas, Krizė, globalizacija

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Koronavirus – tai asmeninis ar bendras Kūrėjo valdymas?
Atsakymas: Koronavirusas yra bendrojo Kūrėjo valdymo pasireiškimas, nes įžengėme į vystymosi stadiją, vadinamą „paskutiniąja karta“. Įvardinčiau tai aiškiau: paskutinė egoistinė karta, kuri turi pakilti iš egoistinio raidos lygmens į altruistinį.
Klausimas: Sakoma, kad „viskas pasaulyje vyksta žmogui“. Ar jaučiate, kad virusas atėjo jums?
Atsakymas: Manau, kad virusas yra gėris, kuris išvalo žmoniją. Mūsų pasaulis buvo tarsi pragaras, ir dabar einame per skaistyklą. Kitas etapas – rojus, kai gerais santykiais būsime visiškai susieti vieni su kitais, ir tai taps galutine žmogaus egzistencijos forma.
Klausimas: Kokius vidinius pokyčius jūsų gyvenime sukėlė virusas?
Atsakymas: Jis pertvarkė bendravimą su mano mokiniais. Tačiau matau, kad tai į gera. Dabar esu su jais vienodai susijęs.
Anksčiau turėjau 300–400 akivaizdiniu būdu besimokančių mokinių, o likusieji mokėsi virtualiai. Dėl viruso visi studentai tapo virtualūs. Dabar kalbuosi su jumis iš savo kabineto ir sutinku visus likusius metus taip vesti savo užsiėmimus. Tegu mokiniai, o jų milijonai, klausosi manęs per interneto sistemas.
#263740

Iš 2020 m. kovo 26 d. TV laidos „Koronavirusas keičia tikrovę“

Daugiau šia tema skaitykite:

Koronavirusas: norite tikėkite, norite ne

Mintys apie koronavirusą IV d.

Koronavirusas keičia tikrovę V d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>