Bendravimas grupėje ir darbe

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Sakėte, kad visus siekius verta palikti dešimtuke, o darbe ir namuose likti tokiam, kaip visi. Tai mane sutrikdė. Ar galite paaiškinti savo žodžius?
Atsakymas: Esmė ta, kad bet kokie dvasiniai pokyčiai galimi tik vienminčių, turinčių vieną tikslą, kolektyve. Tarpusavyje padėdami vieni kitiems, jūs perprantate šį dvasinį tikslą, t. y. abipusio davimo savybę.
O darbe tave supa paprasti žmonės, normalūs egoistai, su kuriais negali kalbėti šia tema. Ir neverta to daryti, kad negadintum jų, o jie tavęs. Bendrauk su jais tame lygmenyje, kokiame jie pripratę bendrauti.
Tad čia nėra jokių problemų. Būkite tarp žmonių toks, kokie jie. O su draugais per jus siejantį tamprų, vidinį, rimtą ryšį sieksite abipusio davimo savybės – Kūrėjo, kol Jis atsiskleis jumyse.
#260348

Iš 2020 m. sausio 26 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>