Sprendimas tik vienas

Ateities visuomenė, Pasaulio problemos, Platinimas, Vienijimosi metodika

каббалист Михаэль ЛайтманPasaulis įžengė į periodą, kai kasdien auga būtinybė pradėti taisymąsi. Prie to mus stumia koronavirusas, masinis nedarbas ir kitos artėjančios problemos bei rūpesčiai. Net neįsivaizduojame, kokius išbandymus mums ruošia gamta.
Mūsų pareiga – paaiškinti žmonėms, kur esame. Ir jeigu patys to iki galo nesuprantame, turime pradėti skleisti šią žinią ir sulauksime pagalbos iš viršaus. Taip rašė Baal Sulamas, kad nusipelnė dvasinio kilimo, nes rūpinosi savo karta, ir todėl pasiekė atskleidimą.
O jeigu manote, kad galima luktelti, kol viskas atsiskleis, ir tuomet eisite aiškinti kartai, kas vyksta, – tai taip nieko nebus. Pirmiausia atlikite tai, ką privalote, ir kaip atsakas į jūsų pastangas viskas ateis: protas, žinios, jėgos.

* * *
Dabar skirtingose ​​šalyse karantinas pamažu silpnėja, ir žmonės džiugiai skuba atgal į parduotuves ir restoranus. O po savaitės jie turės naują ligos antplūdį. Bandome grįžti į seną gyvenimą, tačiau tai didelė klaida, kuri mums brangiai kainuos.
Gyvenimą reikia kurti visiškai kitaip. Jeigu kas nors atlieka darbą, kuris nėra būtinas žmonijai, tai tegul sėdi namuose ar eina pasivaikščioti, tačiau neina į viešas vietas, kur daug žmonių. Priešingu atveju, epidemija sustiprės dar labiau nei anksčiau.
Koronavirusas paliks mus tik su sąlyga, kad pakeisime savo gyvenimą į naują, o ne bandysime grąžinti jį į senąsias vėžias. Virusas neleis mums grįžti, juk aukštesniojo valdymo pobūdis jau pasikeitė.

* * *
Kokia dabar Amerikoje ir Kinijoje vykstančių neramumų priežastis? Kūrėjas nori mums parodyti, kad viena, ko mums trūksta, – tai meilė. Mums reikia ieškoti, kur rasti šią meilės jėgą, juk tik su šia jėga galime taip susivienyti, kai visiems bus gerai.
Gamta turi pakankamai priemonių mus veikti: trečiasis ir ketvirtasis pasauliniai karai, daugybė skirtingų virusų. Tad išsigelbėjimas tik meilėje: „meilė padengs visus nusikaltimus“. Nėra kitos galimybės pasiekti sėkmę, išsitaisyti, eiti pirmyn, atsikratyti koronaviruso ir neapykantos, kuri dabar atsiskleidžia tarp juodųjų ir baltųjų, tarp Amerikos ir Kinijos.
Atskleisti meilę reiškia atskleisti, kad pasaulyje yra jėga, kuri mus vienija aukščiau neapykantos. Todėl ir pasireiškia neapykanta, kad mums prisireiktų meilės. Be meilės neįmanoma ištaisyti neapykantos.
O nūnai neapykantos pasaulyje bus pakankamai, juk pasaulis ims griūti: maisto nepriteklius, tvarkos stoka, nesėkmė tarptautinėje prekyboje, pinigų devalvacija, kritimas biržoje. Neprireiks ir pasaulinio karo, kad pasaulis būtų sužlugdytas – jis pats sugrius.
Todėl reikia žinoti, ką daryti su aštuoniais milijardais žmonių, susiduriančių su mirties iš bado grėsme. Kaip juos nuraminti, kad jie neišeitų gatvėje žudyti vieni kitų, netekę proto nuo neapykantos, alkio bei ligų?
Tai laikas, kai išgelbės tik meilė, kitaip tariant, vienybė virš visų prieštaravimų. Nors man ir nepatinka mano vaiko savybės, mat jis melagis, tinginys ir visiškai manęs neklauso, bet aš jį myliu! Meilei taisyklių nėra – myliu jį  ir taškas: „Visus prasižengimus padengs meilė“. Štai tokios meilės reikia mokytis, nėra išeities.
Neramumai, įsiplieskę Amerikoje, pasklis po visą pasaulį ir nesiliaus. Ateis nauji virusai bei teroras – ir viskas tik tam, kad mus įpareigotų mylėti. Nėra jokios priežasties mylėti, bet žinau, kad jei to nepadarysiu, ir man, ir šiam pasauliui bus galas.
Tai labai paprastas principas. Meilė nereikalauja didelio proto – tai pats kvailiausias dalykas. Aš tiesiog myliu ir tam nėra paaiškinimo, meilė mane varo iš proto. Kiekvienam iš aštuonių milijardų žmonių tai turėtų būti aišku, tam nereikia jokio pasiruošimo. Mūsų karta yra pasirengusi įsiklausyti ir suprasti, kad sprendimas gali būti tik meilė.
#265985
Iš 2020 m. birželio 9 d. rytinės pamokos tema „Pareiga skleisti kabalos mokslą daugeliui“

Daugiau šia tema skaitykite:

Iki ir po koronaviruso

Vidinė krizės prasmė

Naujame pasaulyje gimdome pačius save

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>