Kaip paveikti vyriausybes?

Krizė, globalizacija, Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kaip jūs manote, kada vyriausybės supras, apie ką jūs kalbate?
Atsakymas: Niekada. Jie negali suprasti. Ir jūs, būdami jų vietoje, elgtumėtės taip pat. Bet aš – optimistas. Jie turės tokią galimybę tik tokiu atveju, jei pajaus gyventojų spaudimą – visų kartu. Tada pasikeis jų norai ir mintys.
Klausimas: Situacija su koronavirusu suteikta mums išsilaisvinimui ar revoliucijai?
Atsakymas: Jokių revoliucijų! Jėgos metodai negali išspręsti jokių klausimų. Virusas skirtas vidinei revoliucijai, kad mes panorėtume būti susiję vienas su kitu.
Visi virusai, kuriuos dabar gauname ir dar gausime ateityje, ruošia mus vidiniam tarpusavio ryšiui norais ir ketinimais. Kai mes artėsime vienas prie kito suprasdami ir užjausdami, tada darysime poveikį visiems žmonėms pasaulyje, įskaitant ir mūsų vyriausybes.
Nors mums atrodo, kad jų niekaip neįmanoma paveikti, galėsime tai padaryti. Tada, kai susivienysime, mūsų mintys ir jausmai paveiks visus, ir mes pradėsime taisyti viską, kas egzistuoja. Ir vyriausybės nieko negalės padaryti. Jie priims mūsų jausmus ir mintis, mūsų širdis ir protą, ir mes pradėsime vadovauti.
#266082

Iš 2020 m. balandžio 19 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Ką rodo virusas?

Pasaulis dar nepasirengęs

Nelaukime, kol lazda atvys į laimę

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>