Ar galima paspartinti išsitaisymą?

Kabala, Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio hebrajų k.): Jau kelis mėnesius klausau rytinių pamokų, žiūriu 66-tą kanalą, buvau kongrese. Iki šiol negaliu suprasti, koks mano gyvenimo šiame pasaulyje tikslas. Ar yra prasmė pagreitinti išsitaisymą, jei nuo pat pradžių buvo numatyta, kad tai vyks artimiausio tūkstantmečio pabaigoje. Ar įmanoma galutinį išsitaisymą pasiekti anksčiau ?
Atsakymas: Veikiant Gamtos (Kūrėjo) raginančioms jėgoms, kurias jaučiame kaip kančias, išsitaisymo programa bus realizuota po 231 metų – baigiantis šeštajam tūkstantmečiui. Kad paspartintume išsitaisymą eidami geruoju keliu, duota kabala. Ji aiškina Kūrėjo planą ir tiek, kiek esame pasirengę jį įgyvendinti, žengiame to paties tikslo link geru, trumpu ir lengvu keliu.

Klausimas: Gamta nuolatos verčia mus vystytis. Teoriškai galima išskirti tris jos spaudimo tipus: stiprų (vaikas fiziškai vystosi ne savo valia), silpną (gyvenantis įprastą gyvenimą žmogus, jam atrodo, kad gali elgtis kaip tinkamas) ir tarpinį (žmogus randa kabalą ir gali laisvai rinktis – eiti kabalos keliu arba kančių keliu). Ar teisingas toks klasifikavimas?
Atsakymas: Ne, nes skiriasi spaudimų pobūdis ir kokybė.

„Kūrinija – vientisas organizmas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>