Sujungti taškus širdyje

Dvasinis darbas, Viena siela

Klausimas: Kas gi tas mūsų taip siekiamas taškų širdyje sujungimas?
Atsakymas: Žmoguje atsiranda noras duoti – taškas širdyje. Bet kol kas jis – noro gauti valdžioje. Noras duoti yra mano egoistinio noro gauti viduje, todėl vadinamas tašku širdyje.
Sujungti taškus širdyje – ką mes taip trokštame realizuoti – reiškia sujungti mūsų norus duoti. Aš privalau savo tašką sujungti su kitais taškais, kad paveiktume vienas kitą ir savo noru duoti pakiltume aukščiau už norą gauti.
Jeigu išeisime ir virš jo sukursime mus siejantį tinklą – tai jis ir vadinsis siela. Visi taškai, prie kurių prisijungiu, tampa mano siela. Sielos jėga priklauso, nuo to, kaip aš susijungęs su kitais taškais širdyje ir kiek noriu jiems duoti.
Jeigu jį paveiksime Šviesos jėga, tai noras gauti nesutrukdys tam, nes jis atsietas nuo Šviesos. Ir tada galėsime šį tašką pakelti į viršų. Tai ir vadinama išėjimu iš tremties.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Ar turime sielą?“

„Sudaužyta tik tavo siela“

„Taškas širdyje – sielos užuomazga“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>