Kaip suprasti knygą „Zohar“

Zohar

Studijuojant knygą „Zohar“ reikėtų prisiminti, kad ją parašė grupė kabalistų, ir tik studijuojant grupėje galima ją suprasti.
Norėdami suprasti šią knygą, pirmiausia turime susivienyti, turime stengtis per knygą atrasti ryšius tarp mūsų, nes tik taip galėsime ją suprasti.
Viskas, apie ką pasakoja knyga „Zohar“, yra tarp sielų, tarp mūsų.
Jei panorėsime atiduoti vienas kitam, šis noras vadinsis mūsų „siela“, ir joje, šiame ryšyje tarp mūsų, atrasim Kūrėją, Šviesą, jungiančią mus.
Knyga „Zohar“ pasakoja, kaip atrasti Šviesą, o ji atrandama tik esant norui duoti ir mylėti, todėl pasiruošimas knygos „Zohar“ studijoms – tai pasiruošimas įgyti davimo ir meilės savybes, tai mintys apie vienybę, apie laidavimą, apie būseną „mylėk artimą, kaip patį save“, apie tai, kaip atrasti davimo ir meilės Šviesą. Tada „Zohar“ mums padės.
Mūsų laikais, kai žmonija pajuto būtinybę įgyti šią savybę, ir atsiveria kabalos mokslas.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip reikia skaityti knygą Zohar“

„Slapti knygos „Zohar“ ryšiai“

„Kas atsiskleidžia knygoje „Zohar“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>